Lieve Bibi & Frank,

Als ik vandaag naar buiten kijk staat alles in schril contrast met de zaterdag van de twee weken geleden. Het weer is donker en grauw, het regent en het is net iets te koud om lekker buiten te zijn. Wat hebben jullie het enorm getroffen met een prachtige zonnige nazomer-dag. Nog meer hebben jullie het met elkaar getroffen, en alle mensen om jullie heen. Ik heb genoten van jullie liefde voor elkaar, en hoe jullie vol zorg en tegelijk passie met elkaar omgaan.
Wat kunnen jullie dochters trots zijn op jullie beslissing om samen vol goede moed het leven met z’n zessen aan te gaan. Soms in de caravan, soms in het tuinhuis, en soms gewoon lekker met z’n allen in de huiskamer van jullie prachtige huis in België.
Ik wil jullie nogmaals bedanken voor de bijzonder mooie ervaring die jullie mij hebben gegeven door mij uit te nodigen op jullie feest. Ook wil ik jullie bedanken voor jullie vertrouwen in mij als fotograaf en persoon om van dichtbij alles vast te mogen leggen. Bij deze stuur ik jullie een preview van jullie foto’s. Ga er lekker samen voor zitten, pak er een wijntje bij en besef nogmaals hoe ongelooflijk mooi jullie leven is.